Militant förförerska, maskeraddräkt, plus size

1 489 krsh-x7822
Militant förförerska, maskeraddräkt, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En maskeraddräkt i hela sju delar som föreställer en militant förförerska. Delar som ingår i setet är en topp, minikjol, minislips, armskena, manschetter, hatt samt ett ridspö.

Toppen är av linneliknande modell och är översållad med detaljer. Ett glansigt parti med knappar finns i fram och två små fickor pryder toppen i brösthöjd. En liten medalj sitter nedtill och fram finns även strumpeband. Baktill är toppen också försedd med en läcker snörning och glänsande silverband kantar den dessutom. Kjolen är av tight och kort modell som visar upp kroppen och dess konturer. Ett silverband finns nedtill, precis som hos toppen.

Medföljer som roliga komplement till dräkten gör en liten slips med stjärnprydd krage, en armskena med en stjärna, manschetter med silverband, en hatt – även den med en stjärna – samt ett ridspö.

Handskar och stay-ups ingår inte men finns att köpa separat.

Denna attraktiva maskeradkostym finns i stora storlekar.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Militant förförerska, maskeraddräkt, plus size finns även i kategorierna:
Militant förförerska, maskeraddräkt, plus size Visa stor bild

Fler bilder på militant förförerska, maskeraddräkt, plus size

 Militant förförerska, maskeraddräkt, plus size, 2
Relaterat till Militant förförerska, maskeraddräkt, plus size: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info