Sjuksköterskekostym, plus size

939 krsh-x7392
Sjuksköterskekostym, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig sjuksköterskekostrm för speciella tillfällen som man vill krydda till lite extra. Kostymsettet är om fyra delar bestående av en minidress, sköterskehätta, stetoskop, och handskar.

Minidressen är gjord i följsam spandex som smiter åt kring kroppen och ger den en attraktiv linje. Urringningen är något djup och exponerar bysten på ett sexigt sätt. En smal krage finns längs med hela urringningen. Mitt fram upptill har minidressen ett mönster bestående av ett rött hjärta med att kors inuti. Plagget är kort och kjolen är något vis vilket ger intryck av en smalare midja. Minidressen har även korta ärmar i ett tunt och skirt material med ett bredd band i ärmsluten.

Skötersktehättan är gjort i samma material som minidressen och har även den en hjärt/korsdekoration mitt fram. Handskarna sträcker sig till armbågen har har samma dekoration på händernas ovansida.

Kostymen visas tillsammans med ett par stormaskiga nätstrumpbyxor, dessa ingår inte, men liknande finns att köpa separat.

Sjuksköterskekostym, plus size finns även i kategorierna:

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info