Skolflicka-kostym, plus size

1 649 krsh-x7226
Skolflicka-kostym, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt och lockande skolflickakostym om fyra dlar bestående av en topp, skjol ,trosa och låghöra strumpor.

Toppen är gjord i spandex som är följsamt och smiter åt förföriskt kring kroppen. Plagget har en krage med dubbla slag varav det första slaget är gjord i ett rutat mönster. Toppen knyts under bysten som gör att plagget får en mycket djup och attraktiv urringning som visar mycket av bysten på ett lockande vis.

Kjolen är av klassisk skoluniformstyp, bara något kortare. Den är gjord i rutat mönster, har stora plisseringar och fästs med kardborreband.

De lårhöga strumporna har en dekorativ och vacker spets i toppen och följer benen på ett snyggt och sexigt vis i tunn nylon vilket ger benen en fin och slimmad linje. Trosan har en sexig spetsdekor på bakstycket och är av normalhöjd.

Kostymen är obeskrivligt söt och sexig och lockande på samma gång, vilket passar väl för intima och privata tillfällen då man vill sätta lite extra krydda på tillvaron.

Skolflicka-kostym, plus size finns även i kategorierna:
Skolflicka-kostym, plus size Visa stor bild

Fler bilder på skolflicka-kostym, plus size

 Skolflicka-kostym, plus size, 2 Skolflicka-kostym, plus size, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info