Skolflicka, maskeradkläder, plus size

879 krce-xm6423
Skolflicka, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En söt och flirtig maskeradkostym som föreställer en charmig skolflicka. Kostymen består av fyra delar vilka är en klänning, en bolero, en topp samt en stringtrosa.

Klänningen är av kort modell med en enfärgad överdel med rak urringning och en söt knapprad. Klänningens nedre del utgörs istället av en kort, plisserad skolflickkjol i ett rosarutigt tyg. Avtagbara axelband medföljer klänningen.

Boleron är av kort modell med trekvartslånga ärmar och dekoreras med detaljer som en söt krage och en liten rosarutig slips. Även ett skolemblem pryder bolerons ena sida.

Medföljer gör även ett underklädesset som utgörs av en rosettprydd, axelbandslös topp med dubbla snören bak samt en enkel stringtrosa med öppen gren och rosettdekoration baktill.

Skolflicka, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Skolflicka, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på skolflicka, maskeradkläder, plus size

 Skolflicka, maskeradkläder, plus size, 2 Skolflicka, maskeradkläder, plus size, 3 Skolflicka, maskeradkläder, plus size, 4 Skolflicka, maskeradkläder, plus size, 5 Skolflicka, maskeradkläder, plus size, 6 Skolflicka, maskeradkläder, plus size, 7 Skolflicka, maskeradkläder, plus size, 8
Relaterat till Skolflicka, maskeradkläder, plus size: maskeradkläder, skolflicka.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info