Skolflickekostym i fem delar, plus size

1 209 krce-xm6426
Skolflickekostym i fem delar, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett utmanande maskeradset som föreställer en förförisk skolflicka. Setet är femdelat och består av en jacka, en kjol, en teddy, en slips och ett par strumpor.

Jackan är klassiskt snygg, med långa ärmar och en dekorativ krage. Krage och ärmar kantas av en smal, skotskrutig bård, och rutiga knappar pryder jackan framtill. Vid bröstet smyckas jackan även av ett skolemblem.

Den matchande kjolen är av kort, plisserad modell, tillverkad i ett skotskrutigt tyg. Nedtill finns en söt spetskant och i sidan pryds kjolen av två spännen.

Teddyn att bära under jacka och kjol är av axelbandslös modell med trosa med öppen gren. Teddyn är gjord i nät och pryds nedtill av en bred, skotskrutig kant som dekoreras av en spetsbård. Baktill pryds teddyn även av en söt rosett.

Medföljer gör också en krage med fastsatt slips med skotskrutigt mönster samt ett par knähöga strumpor.

Skolflickekostym i fem delar, plus size finns även i kategorierna:
Skolflickekostym i fem delar, plus size Visa stor bild

Fler bilder på skolflickekostym i fem delar, plus size

 Skolflickekostym i fem delar, plus size, 2 Skolflickekostym i fem delar, plus size, 3 Skolflickekostym i fem delar, plus size, 4 Skolflickekostym i fem delar, plus size, 5 Skolflickekostym i fem delar, plus size, 6 Skolflickekostym i fem delar, plus size, 7
Relaterat till Skolflickekostym i fem delar, plus size: skolflickekostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info