Tomtemor kostym, Plus size

659 kres-22616x
Tomtemor kostym, Plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande och förförisk tomtemor-kostym i ruggad sammet. Kostymen är av minimalistiskt snitt och döljer endast det väsentligaste på ett lockande vis. Den läckra färgen och utmanande skärningen är oemotståndligt sexig samtidigt som den förefaller vara oskuldsfullt söt. En kombination som alltid gör succé vid speciella och privata tillfällen.

Plagget fästs runt nacken och framstycken består enkelt av två band som löper rakt ner över kroppen och fästs i i kjoldelen som fritt exponerar bysten och magen. Kjoldelen har ett svart band i överkant och är sedan sytt i en utstående modell med mjuka och fluffiga fjädrar längs med nederkantern.

Mitt fram i överkant finns en strassförsedd dekor och dräkten har en fastsydd, matchande G-stringtrosa och en matchande tomtemössa medföljer.

Tomtemor kostym, Plus size Visa stor bild

Fler bilder på tomtemor kostym, plus size

 Tomtemor kostym, Plus size, 2
Relaterat till Tomtemor kostym, Plus size: kostym, tomtemor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info