Viktoriansk vampyr, plus size

2 629 krsh-x7820
Viktoriansk vampyr, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En vacker maskeradkostym i hela åtta delar som föreställer en förförisk viktoriansk vampyr. Delar som ingår i denna detaljrika dräkt är en topp, en kjol, en mantel, strumpeband, handskar, damasker, stockings samt en hatt.

Den korsettinspirerade toppen har lätt vadderade kupor med spetskant och justerbara axelband. Framtill är den delvist övertäckt med skir spets och pryds även av en stor inramad bild föreställande en dödskalle. Baktill är toppen dessutom försedd med en läcker snörning för bästa passform.

Kjolen är i en kort och tight modell med rynk i sidorna. Nedtill är den rikligt försedd med skirt blommönstrad spets och baktill har den flera rader spetsvolang som sträcker sig ned. En stor rosett pryder även kjolen i bak och justerbara strumpebandshållare med rosetter är också inkluderade.

Medföljer gör även en mantel med krage och ett vackert spänne med spetsdekoration framtill, handskar med fina dekorationer samt damasker med nedvikbar kant och knappdekorationer.

För att fullända kostymen ingår även ett par stockings i fisknät som passar utmärkt att fästa i kjolens strumpebandshållare. En liten hatt med dekorativa spetsband och ett strumpeband med en vacker dekoration medföljer även.

Denna spännande maskeradkostym finns även i lite större storlekar.

Viktoriansk vampyr, plus size finns även i kategorierna:
Viktoriansk vampyr, plus size Visa stor bild

Fler bilder på viktoriansk vampyr, plus size

 Viktoriansk vampyr, plus size, 2 Viktoriansk vampyr, plus size, 3
Relaterat till Viktoriansk vampyr, plus size: vampyr, viktoriansk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info