Elegant nattlinne med volanger bak, plus size

1 319 krsh-x3236
Elegant nattlinne med volanger bak, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lekfullt nattlinne med många spännande detaljer som skapar en iögonfallande look. Detta nattlinne utgörs framtill av ett glansigt tyg av satin och baktill och på sidorna av ett transparent, åtsmitande material. Nattlinnets kupor dekoreras av en vågformad kant, en elegant spetsbård och partiet mellan kuporna pryds av små knappar. I nedre kant har detta nattlinne en lekfull volang och baktill smyckas plagget av ett stort nyckelhål samt av många volangrader och en liten rosett.

Med detta nattlinne levereras även en fin, matchande stringtrosa och strumpeband som bildar pricken över i:et på denna härliga look.

Elegant nattlinne med volanger bak, plus size Visa stor bild

Fler bilder på elegant nattlinne med volanger bak, plus size

 Elegant nattlinne med volanger bak, plus size, 2 Elegant nattlinne med volanger bak, plus size, 3 Elegant nattlinne med volanger bak, plus size, 4 Elegant nattlinne med volanger bak, plus size, 5 Elegant nattlinne med volanger bak, plus size, 6
Relaterat till Elegant nattlinne med volanger bak, plus size: elegant, nattlinne, volanger.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info