Bh och trosa med skotska hundar

749 krsh-88016
Bh och trosa med skotska hundar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexigt underklädesset om två delar bestående av en topp och en trosa.

Toppen är en behå med halterneckknytning med smala band. Knytning förekommer även i ryggen. Kuporna är små och bildar en attraktiv, bred V-ringning där bysten exponeras på ett utmanande vis. I kanten på urringningen finns en rynkad och dekorativ spetskant med sömmar i kontrasterande färg. Längs med kupornas underkanter sitter en diskret, bågformad kant.

Materialet är borstad bomull och mönstret består av små, svarta prickar med hundar (av rasen skotsk terrier) med röda halsband.

Stringtrosan är gjord av samma material och är lågt skuren. Från höfterna och bak är plagget försedd med ett vackert dekorerad, rynkad spetskant med sömmar i kontrasterande färg. Små och söta rosetter finns mitt fram i trosan nederkant och mitt bak där spetsarna möts. I alla övriga kanter finns en diskret och bågformad spetskant.

Bh och trosa med skotska hundar Visa stor bild

Fler bilder på bh och trosa med skotska hundar

 Bh och trosa med skotska hundar, 2 Bh och trosa med skotska hundar, 3
Relaterat till Bh och trosa med skotska hundar: bh, trosa.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info