Linne med tillhörande trosa

649 kres-44009
Linne med tillhörande trosa är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexigt och utmanande linne i en annorlunda och spännande modell med matchande trosa.

Linnet har bygelförsedda kupor som är sydda med tyg i dubbla lager för bästa komfort. Kuporna lyfter bysten uppåt och ger den en attraktiv form, i kanten mot urringningen har plagget en tunn volangkant och i ena fästen för axelbanden sitter en söt, stor rosett. Axelbanden är dessutom reglerbara. Nedtill över kroppen faller sedan plagget löst med långa volanger i tre rader. Det är brett slitsat under ena kupan vilket gör att plagget faller diagonalt ner över kroppen framsida på ett läckert vis. Fastsydda, nedhasade ärmar ökar linnets vampighet, samtidigt som det är obeskrivligt sött tack vare de fina, små prickar som finns runt om hela linnet.

Den matchande trosan är gjord i samma material, är mycket lågt skuren och har baktill tre tvärgående rader av vackert rynkad spets. Plaggets framstycke är något mer spektakulär med sina band och föra rosett.

Linne med tillhörande trosa finns även i kategorierna:
Linne med tillhörande trosa Visa stor bild

Fler bilder på linne med tillhörande trosa

 Linne med tillhörande trosa, 2 Linne med tillhörande trosa, 3
Relaterat till Linne med tillhörande trosa: linne, trosa.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info