Prickigt underklädesset i två delar

409 kres-44021
Prickigt underklädesset i två delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sött och förförsikt underklädesset om två delar bestående en en topp och en kjol. Materialet är tunn och skir mesh med små, fina prickar som täcker båda plaggen, som tillsammans med rosetter ökar plaggets oskuldsfullhet, samtidigt som det är sexigt och utmanande.

Toppen har en rak skärning, utan axelband. I överkant har den ett elastiskt band prytt med en kort volangkant av samma material som resen av plagget. Mitt fram sitter en söt och dekorativ, stor rosett med flera band. Toppen är avskuren under bysten och faller sedan löst ner över kroppen i ett svängt snitt.

Minikjolen är även den löst fallande och har en isydd G-stringtrosa som matchar med det övriga plagget. Kanterna på trosan har en påsydd, rak spetskant, och kjolen överkant är försett med ett smalt elastiskt band.

Prickigt underklädesset i två delar Visa stor bild

Fler bilder på prickigt underklädesset i två delar

 Prickigt underklädesset i två delar, 2
Relaterat till Prickigt underklädesset i två delar: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info