Supersött Bh- och trosset i ginghamtyg

939 krsh-88014
Supersött Bh- och trosset i ginghamtyg är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Bedårande set underkläder om två delar bestående av en behå och en trosa. Materialet är en blandning av syntet och tätvävd siden som ger en exklusiv känsla.

Behån är mjukt vadderad, är förstärkt med byglar för bästa komfort och stöd och klassisk hysk- och hakknäppning bak. Axelbanden är breda och reglerbara. Plagget har ett invecklat mönster och riklig dekor. Mönstren är smårutigt med blommor och blad och dekoren består av sexigt rynkade spetskanter i kupornas överkant och längs med dem i mitten. Snygga stora rosetter sitter i fästena för axelbanden i kuporna och mitt fram mellan kuporna.

Boxertrosan har samma mönster som behån. Den är lågt skuren och i överkant längs med hela trosan finns en dekorativ och rynkad spetskant. Runt om hela bakstycket är plagget täckt av samma rynkade spets i flera rader. Avtagbara och reglerbara strumpeband medföljer.

Detta sett underkläder kombinerar etn utmanande oskuldsfullhet med en raffinerad sexighet som förefaller oemotståndlig. Matcha gärna tillsammans med lårhöga strumpor som finna att köpa separat.

Supersött Bh- och trosset i ginghamtyg Visa stor bild

Fler bilder på supersött bh- och trosset i ginghamtyg

 Supersött Bh- och trosset i ginghamtyg, 2 Supersött Bh- och trosset i ginghamtyg, 3 Supersött Bh- och trosset i ginghamtyg, 4 Supersött Bh- och trosset i ginghamtyg, 5

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info