Underklädesset i två delar, änglalikt, plussize

659 kres-44008x
Underklädesset i två delar, änglalikt, plussize är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sött och förföriskt underklädesset om två delar bestående av en bustier och en trosa. Plaggen är gjorda i ett tunt och behagligt material som följer kroppen på ett utmanande vis.

Bustieren har en lätt V-ringning vilket ger bysten en spännande form Kuporna är sydda med tyg i dubbla lager, är mjuka och förstärkta med byglar för bästa komfort och stöd. Reglerbara axelband och en klassisk behåknäppning (hysk- och hakknäppning) finns baktill på plagget där också ett litet hålmönster finns. I kupornas överkant sitter en diskret rynkad volangkant, och i fästena för axelbanden är bustieren prytt med söta rosetter. Ner över kroppen är plagget tunt och sytt med längsgående bland som ökar busterierns dragningkraft. Hela plagget är dessutom översållad med små prickar som skimrar i silver.

Trosan är gjord i samma material som bustieren och är något löst sittande med elastiska band i alla kanter varifrån trosan sedan har en lätt rynkad volangkant. Mitt bak i överkant har trosan ett litet hålmönster vars kanter är är fästade i en gemensam, söt rosett.

Underklädesset i två delar, änglalikt, plussize finns även i kategorierna:
Underklädesset i två delar, änglalikt, plussize Visa stor bild

Fler bilder på underklädesset i två delar, änglalikt, plussize

 Underklädesset i två delar, änglalikt, plussize, 2
Relaterat till Underklädesset i två delar, änglalikt, plussize: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info