Underklädesset i två delar med halterneck

839 kres-43097
Underklädesset i två delar med halterneck är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Bedårande underklädesset om två delar bestående av en topp och en trosa.

Toppen är gjord i en sexig och attraktiv modell i ett material som är oskuldsfullt och sött bestående av vackert broderad, elastiskt spets. Plagget är av halternecktyp där de breda banden från plagget fästs i ett smalt elastiskt band runt halsen. Urringningen är bred och rombformad vilket gör bysten utmanande och lockande. Under kuporna är plagget avskuret och försett med en liten och en dekorativ, reglerbar snörning löper längs med plagget och är försedd med ett spänne. Toppens nederkanter är kilformade på ett visa som följer kroppen fint och baktill har plagget en kysk- och hakknäppning.

Den matchande G-stringtrosan är lågt skuren och är av samma material som övriga plagget. Över höfterna löper smala band.

Underklädesset i två delar med halterneck Visa stor bild

Fler bilder på underklädesset i två delar med halterneck

 Underklädesset i två delar med halterneck, 2
Relaterat till Underklädesset i två delar med halterneck: halterneck, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info