Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar

879 krle-81308
Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Tredelat set underkläder bestående BH, g-string och strumpebandshållare i spets. Dessa underkläder är överdragna med en spets i blommigt mönster och har vackra detaljer och utsmyckningar.

Behån har en bred kontrastfärgad volangkant i urringningen och en rosett i samma färg med tillhörande strassmycke mellan kuporna. Underkanten är bred så att behån sitter stadigt.

Till setet hör också en matchande strumpebandshållare med korsettsnörning fram. Snörningen går genom strassprydda öglor och knyts till rosett i överkant. Längst ner på strumpebandshållaren sitter en tunn volangkant i kontrastfärg.

En spetsöverdragen stringtrosa ingår.

Material: 100% nylon
Andra underkläder på bilden eller matchande
Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar finns även i kategorierna:
Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar Visa stor bild

Fler bilder på detaljrikt set med spets och volanger, tre delar

 Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar, 2 Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar, 3 Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar, 4
Relaterat till Detaljrikt set med spets och volanger, tre delar: spets, volanger.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info