Leopardmönstrat underklädesset i tre delar

609 krce-1043
Leopardmönstrat underklädesset i tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Tilldragande underklädesset bestående av BH, stringtrosa och höfthållare varav alla är sydda av ett fantastiskt leopardmönstrat tyg.

Behån är i push-up modell vilket gör att den ger rikligt med stöd samt ger brösten en smickrande form. Behåns axelband dekoreras av fina volanger och dess kupor av läckra sömmar och en rosett.

I setet ingår även en liten, enkel stringtrosa som pryds av det läckra leopardmönstret. Slutligen ingår även en höfthållare i en klassisk modell med vackert detaljerade kanter och en knäppning baktill.

Leopardmönstrat underklädesset i tre delar finns även i kategorierna:
Leopardmönstrat underklädesset i tre delar Visa stor bild

Fler bilder på leopardmönstrat underklädesset i tre delar

 Leopardmönstrat underklädesset i tre delar, 2 Leopardmönstrat underklädesset i tre delar, 3 Leopardmönstrat underklädesset i tre delar, 4 Leopardmönstrat underklädesset i tre delar, 5 Leopardmönstrat underklädesset i tre delar, 6
Relaterat till Leopardmönstrat underklädesset i tre delar: leopardmönstrat, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info