Romantiskt underklädesset med paljetter, tre delar

609 krle-81354
Romantiskt underklädesset med paljetter, tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Iögonfallande underklädesset som består av behå, stringtrosa och höfthållare. Dessa tre plagg utgörs alla av ett fint, blommönstrat spetstyg med små paljetter samt smyckas de av kontrastfärgade kanter och volanger, vilket gör att de tillsammans skapar en mycket fin enhet.

Denna BH är sydd i en enkel silhuett och dekoreras i urringningen och på kupornas sidor av lekfulla, transparenta volanger samt stora rosetter. Stringtrosan som medföljer har även den en enkel och stilren form med läckra kontrastfärgade band som skapar en snygg effekt.

Slutligen medföljer en elegant höfthållare som utstrålar en känsla av exklusivitet. Höfthållaren är hög i modellen och smyckas av läckra sömmar. Upptill pryds höfthållaren av en lekfull rosett och i nedre kant av en spännande volangkant.

Material: 93% nylon, 7% elastan
Romantiskt underklädesset med paljetter, tre delar finns även i kategorierna:
Romantiskt underklädesset med paljetter, tre delar Visa stor bild

Fler bilder på romantiskt underklädesset med paljetter, tre delar

 Romantiskt underklädesset med paljetter, tre delar, 2
Relaterat till Romantiskt underklädesset med paljetter, tre delar: paljetter, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info