Rosa underklädesset i tre delar

549 krstm-9516
Rosa underklädesset i tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett sött underklädesset i tre delar som består av en bh, en höfthållare och en trosa. Hela setet är tillverkat i ett rosa material med ett snirkligt mönster.

Behån har lätt vadderade bygelkupor och justerbara axelband. Upptill kantas kuporna av småfransig spets, och framtill är behån försedd med en knäppning.

Den matchande höfthållaren sitter fint i midjan och är utrustad med spetsprydda strumpeband. En stor rosett smyckar även höfthållaren framtill.

Medföljer gör också en trosa av bred och bekväm modell. Trosan har fin spets i sidorna, och är dekorativt rynkad baktill. En charmig rosett pryder även trosan i fram.

Material: 90% nylon, 10% elastan
Rosa underklädesset i tre delar finns även i kategorierna:
Rosa underklädesset i tre delar Visa stor bild

Fler bilder på rosa underklädesset i tre delar

 Rosa underklädesset i tre delar, 2 Rosa underklädesset i tre delar, 3 Rosa underklädesset i tre delar, 4 Rosa underklädesset i tre delar, 5
Relaterat till Rosa underklädesset i tre delar: rosa, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info