Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa

479 krce-1133
Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett sött och flirtigt underklädesset som består av en BH och en minikjolsliknande höfthållare med stringtrosa.

Den vadderade bygel-bh:n har reglerbara axelband och är tillverkad i glänsande satin överdragen med ett transparent tyg. En söt rosett pryder dessutom behån mellan kuporna.

Höfthållaren i satin pryds av en bred svart volang i finmaskigt nät som gör att höfthållaren påminner om en minikjol. Längst ner på höfthållaren kantas volangen av en smal söm i samma färg som höfthållaren och behån. Höfthållaren kommer dessutom med en matchande stringtrosa.

Stockingsen ingår inte, men liknande finns att köpa separat.

Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa finns även i kategorierna:
Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa Visa stor bild

Fler bilder på satinset med bh, höfthållare och stringtrosa

 Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa, 2 Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa, 3 Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa, 4 Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa, 5 Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa, 6 Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa, 7
Relaterat till Satinset med bh, höfthållare och stringtrosa: bh, höfthållare, stringtrosa.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info