Spetsunderklädesset i tre delar

529 krle-81128
Spetsunderklädesset i tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexigt set underkläder om tre delar bestående av en behå, stringtrosa och ett par stockings. Plaggen är gjorda av mjuk och skön spets som skänker kroppen ett attraktivt utseende.

Behån är gjord i trekantmodell med smala band i nacken och ryggen. Kuporna är gjorda i spets och urringningen är bred. Mitt mellan kuporna finns en söt rosett.

Stringtrosan är av normalhög modell, gjord i spets med kanter i ett kontrasterande material. Plagget har reglerbara strumpeband fästa både fram och bak.

Paret med stockings är gjorda av ett tunt och följsamt material i en uppiggande färg. Skänker benen ett attraktivt utseende och en slimmad figur, Döljer små skönhetsfel och hårväxt. Upptill försedda med en bred kant i dekorativ spets.

Material: 100% polyester
Spetsunderklädesset i tre delar finns även i kategorierna:

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info