Tredelat underklädesset med strasshjärtan

329 krob-loveme-skirty-set
Tredelat underklädesset med strasshjärtan är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett sensuellt och romantiskt underklädesset som består av ett linne, en minikjol och en stringtrosa – alla tillverkade i ett lätt genomskinligt, rött tyg med förförande effekt som känns mjukt och fint mot kroppen. En perfekt gåva till Alla Hjärtans Dag!

Det åtsmitande linnet har en djup urringning som hålls samman med hjälp av ett smalt band smyckat med ett nickelfritt strasshjärta. I ryggen är linnet lågt skuret och smala, justerbara axelband korsas i ryggen och justerar dessutom bredden under brösten.

Minikjolen är av kort och tight modell och är baktill dekorerad med ett nickelfritt strassmycke i form av ett hjärta, likt det som även finns hos linnet. Kjolen har en spännande design med en öppning bak genom vilken man skymtar den matchande stringtrosan.

Material: 90% polyamid, 10% elastan
Tredelat underklädesset med strasshjärtan Visa stor bild

Fler bilder på tredelat underklädesset med strasshjärtan

 Tredelat underklädesset med strasshjärtan, 2 Tredelat underklädesset med strasshjärtan, 3
Relaterat till Tredelat underklädesset med strasshjärtan: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info