Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar

379 krgw-l1417
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 16 kr/mån med Klarna. Mer info »
379 kr

Detta lekfulla underklädesset består av en topp och matchande kjol i skir blomstermönstrad spets samt ett par söta strumpeband i hålmönstrad spets, allt dekorerat med satinband i en vackert kontrasterande, starkt rosa nyans och små söta strasshjärtan.

Toppen är i en luftig modell med en dekorativ snörning framtill och hyskknäppning i ryggen. Kjolen har även den en dekorativ snörning och i underkant sitter smala, justerbara strumpeband.

Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar Visa stor bild

Fler bilder på underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar

 Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar, 1 Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar, 2 Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar, 3 Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar, 4 Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar, 5 Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar, 6
Relaterat till Underklädesset i spets med dekorativa snörningar, 3 delar: dekorativa, snörningar, spets, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info