Underlädesset i tre delar utsmyckat med paljetter

549 kres-44015
Underlädesset i tre delar utsmyckat med paljetter är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sött och sexigt underklädesset om tre delar i ett vackert mönster med skimrande paljetter. Settet består av en behå, trosa och minikjol.

Behån är av trekantsmodell av tunt och följsamt material och med snävt skurna kupor så att urringningen blir bred och bysten exponeras på ett attraktivt vis. Kuporna har ett vackert och dekorativt mönster sytt med skimrande paljetter som glänser när ljuset faller på dem i olika vinklar vilket gör att plagget känns exklusivt och speciellt. Smala band går från kuporna att knyta i nacken och ryggen.

Kjolen är gjord av samma material och längs med den har mönstret fått sitt fulla utseende och slingrar sig uppför plagget. I kjolens överkant finns en direkt bågformad spetskant och i sidorna är plagget slitsar och har högst upp i slitsen söta och dekorativa rosetter.

Den matchande G-stringtrosan är utan mönster och kan skymtas under den tinna kjolen.

Underlädesset i tre delar utsmyckat med paljetter finns även i kategorierna:
Underlädesset i tre delar utsmyckat med paljetter Visa stor bild

Fler bilder på underlädesset i tre delar utsmyckat med paljetter

 Underlädesset i tre delar utsmyckat med paljetter, 2
Relaterat till Underlädesset i tre delar utsmyckat med paljetter: paljetter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info