Underklädesset i fyra delar i kamouflage

759 kres-43084h
Underklädesset i fyra delar i kamouflage är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lockande och utmanade underklädesset om fyra delar bestående av en behå, trosa, höfthållare och bolero.

Behån är gjord i ett elastiskt, kamouflagemönstrat material med vadderade kupor och halterneckknytning. Baktill finns en klassisk hysk- och hakknäppning. I kupornas kanter mot urringningen sitter en dekorativ och vackert rynkad spetskant som förhöjer plaggets sexighet och ger bysten ev attraktiv form.

Den något långa höfthållaren har ett elastiskt, kontrasterande band i överkant och är försedd i nederkant med ett brett band av nät i samma färg som bandet överkant. Mitt fram finns också en dekorativ och reglerbar snörning och plagget har en hysk- och hakknäppning bak samt reglerbara strumpeband. En matchande G-stringtrosa med en söt rosett bak medföljer, samt en tunn stickad bolero i ett enkelt skuret snitt som matchar fint till de övriga plaggen.

Underklädesset i fyra delar i kamouflage Visa stor bild

Fler bilder på underklädesset i fyra delar i kamouflage

 Underklädesset i fyra delar i kamouflage, 2 Underklädesset i fyra delar i kamouflage, 3
Relaterat till Underklädesset i fyra delar i kamouflage: kamouflage, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info