Sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar

739 krsh-25371
Sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Detta sexiga underklädesset är i två delar med vackra spetsdetaljer.

Behån har ett mesh-klätt band under bysten stängs med hyskor i ryggen. De öppna kuporna ramas förföriskt in av en liten tyllkant på utsidan och en bredare spets mot urringningen. Mellan brösten är två korslagda band fästa och det sitter även en lite söt rosett där. Toppen har korslagda, justerbara axelband i ryggen.

Den breda höfthållaren har formen av en minikjol med en sexig snörning baktill. Nedtill kantas höfthållaren av en liten volangkant och den dekoreras även av två sneda spetsar. Innuti hösthållaren sitter en stringtrosa med öppen gren.

Matchande stockings finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar Visa stor bild

Fler bilder på sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar

 Sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar, 2 Sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar, 3 Sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar, 4
Relaterat till Sexigt underklädesset med öppna kupor och spetsdetaljer, 2 delar: kupor, sexigt, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info