Sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill

739 krsh-25351
Sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna sexiga chemise är perfekt för dig som vill ha ett avslöjande plagg som fortfarande lämnar lite till fantasin!

I ryggen har chemisen en klassisk korsettsnörning som ger en extra touch till detta redan sexiga plagg. Ovanför snörningen hålls chemisens behådel samman av smala band med två band som knäpps i ryggen.

Framtill har chemisen en kort volangkjol och två v-formade smala spetsar som snyggt markerar höfterna och bysten. Mellan har chemisen sytts i med tre diskreta ränder som snyggt framhäver midjan.

Kuporna är halvt öppna, med en strategiskt placerad spetskant som kan dölja eller visa upp bysten. Kuporna är i viss mån justerbara då längden på bandet som går från urringningens mitt upp till axlarna går att justera.

Strumpeband och stringtrosa medföljer. Stockings ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill Visa stor bild

Fler bilder på sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill

 Sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill, 2 Sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill, 3 Sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill, 4
Relaterat till Sexig chemise med dekorativ spets och snörning baktill: chemise, dekorativ, sexig, snörning, spets.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info