Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size

689 krce-x1379
Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En snygg och stretchigt babydoll som utgörs av transparenta spetspartier som varvas med opaka. Nattlinnet har breda vackra axelband, bygelförsedda kupor med spetsdetaljer och pryds på utvalda ställen av små rosetter. Baktill finns en praktisk knäppning samt en liten öppning och plagget är även utrustat med avtagbara strumpeband.

Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size finns även i kategorierna:
Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size Visa stor bild

Fler bilder på elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size

 Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size, 1 Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size, 2 Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size, 3 Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size, 4 Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size, 5
Relaterat till Elegant babydoll med breda axelband och vacker spets, plus size: axelband, babydoll, elegant, spets, vacker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info