Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size

849 krce-x3712
Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna söta babydoll får en lyxig inramning med den lätt skimrande volangspetsen längs urringningen och den skimrande spetsen över bysten.

Babydollens tubtopp är gjord med en smickrande, lätt rundad urringning och har klätts i en spets med metalliskt skimrande broderier. Under tubtoppen sitter ett brett ,stretchigt band och därefter tar en vid mesh-kjol i två lager vid.

Babydollen kan även bäras med de medföljande axelbanden eller de skira mesh-ärmarna som en snygg festtopp.

Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size finns även i kategorierna:
Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size Visa stor bild

Fler bilder på söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size

 Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size, 1 Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size, 2 Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size, 3 Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size, 4 Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size, 5 Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size, 6 Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size, 7
Relaterat till Söt babydoll med avtagbara mesh-ärmar, plus size: avtagbara, babydoll, söt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info