Vändbar babydoll i spets, plus size

759 krce-x3726
Vändbar babydoll i spets, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En vacker och förförisk babydoll som går att vända ut-och-in.

Babydollens båda sidor kantas nedtill och längs urringningen av en smal svart spets och under bysten sitter ett svart, stretchigt bälte som både framhäver figuren och ger stöd till bysten. Mitt i urringningen sitter en rosett med långa satinband som enkelt kan flyttas från sida till sida.

Babydollens ena sida är gjord i en vackert rosenmönstrad röd spets medan den andra sidan är gjord i en skirare svart spets som låter den röda spetsen skina igenom på ett snyggt sätt. Babydollen är något längre i den större storleken för en mera smickrande passform.

Vändbar babydoll i spets, plus size Visa stor bild

Fler bilder på vändbar babydoll i spets, plus size

 Vändbar babydoll i spets, plus size, 1 Vändbar babydoll i spets, plus size, 2 Vändbar babydoll i spets, plus size, 3 Vändbar babydoll i spets, plus size, 4 Vändbar babydoll i spets, plus size, 5 Vändbar babydoll i spets, plus size, 6
Relaterat till Vändbar babydoll i spets, plus size: babydoll, spets, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info