Fräckt och rikt dekorerat nattlinne

989 krsh-20369
Fräckt och rikt dekorerat nattlinne är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert och sexigt nattlinne i ett fräckt och utmanande utförande. Den är gjord i elastisk mesh och sammet med fina spetsdetaljer.

Modellen är som en mycket kort, tunn, åtsmitande klänning. Plagget har bygelförsedda, halvt täckande kupor av sammet med fyra band som fästs samman till reglerbara axelband. Nattlinnet är huvudsakligen gjord i tunn mesh, men har på alla sömmar ett sydd band i sammet, även byglarna är täckta av sammet. Sammetsbanden sträcker sig ner över plagget till den korta kjolen som är gjord helt i sammet med isydda kilar av vackert dekorerad spets. På axelbanden och mellan kuporna finns stora rosetter i nät med söta hjärtan i strasstenar påbroderade. Baktill har chemisen är sexig och läcker snöning och nedanför den ett attraktivt hålmönster.

En matchande G-string och avtagbara strumpeband medföljer. De övriga plagg som visas på bilderna ingår inte.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Fräckt och rikt dekorerat nattlinne finns även i kategorierna:
Fräckt och rikt dekorerat nattlinne Visa stor bild

Fler bilder på fräckt och rikt dekorerat nattlinne

 Fräckt och rikt dekorerat nattlinne, 2 Fräckt och rikt dekorerat nattlinne, 3
Relaterat till Fräckt och rikt dekorerat nattlinne: dekorerat, nattlinne.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info