Nattlinne med justerbara strumpebandshållare

519 krsh-96243
Nattlinne med justerbara strumpebandshållare är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande set vilket inkluderar en chemise med avtagbara strumpebandshållare, g-stringtrosa samt ett par stockings.

Chemisen är i en lockande modell som är gjord i dekorativ spets och i leopardmönstrat, tätt material. Över bysten är plagget sytt i spets likt en behå utan axelband, och har knäppning i ryggen. Ett spänne med strasstenar sitter mitt fram vari band från plaggets nederdel löper och fästs runt nacken. Chemisen har en djupt bågformad kurva nedöver kroppen, exponerar mycket av ryggen på ett attraktivt vis. Kantas med ett diskret kantband samt försedd med en liten spetskant nedtill I sidorna finns kilformade inlägg i spets.

Material: 65% nylon, 28% polyamid, 7% elastan
Tvättråd: handtvätt 40°
Nattlinne med justerbara strumpebandshållare Visa stor bild

Fler bilder på nattlinne med justerbara strumpebandshållare

 Nattlinne med justerbara strumpebandshållare, 2 Nattlinne med justerbara strumpebandshållare, 3 Nattlinne med justerbara strumpebandshållare, 4
Relaterat till Nattlinne med justerbara strumpebandshållare: justerbara, justerbara strumpebandshållare, nattlinne, strumpebandshållare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info