Sött nattlinne med hjärformande öppningar

659 krce-3720
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 28 kr/mån med Klarna. Mer info »
659 kr

Ett romantiskt och samtidigt mycket sexigt nattlinne gjort i finmaskig mesh och kantat av breda spetsar i kontrasterande färger.

Det skira nattlinnet har upptill en topp gjord av en vacker spets som fått en lätt rynkeffekt mellan brösten, vilket framhäver hela bysten på ett snyggt sätt. Mitt fram sitter en liten rosett och de smala axelbanden knyts med stora rosetter på axlarna.

I nattlinnets nederkant sitter även där en bred spets. Över varje ben finns en stor hjärtformad öppning som kantas av ett smalt satinband. I hjärtats övre spets sitter en liten rosett och från den går ett strassdekorerat band ned till hjärtats underkant, där även de smala strumpebanden är fästa.

Matchande stockings och stringtrosa finns att köpa separat.

Sött nattlinne med hjärformande öppningar finns även i kategorierna:
Sött nattlinne med hjärformande öppningar Visa stor bild

Fler bilder på sött nattlinne med hjärformande öppningar

 Sött nattlinne med hjärformande öppningar, 1 Sött nattlinne med hjärformande öppningar, 2 Sött nattlinne med hjärformande öppningar, 3 Sött nattlinne med hjärformande öppningar, 4 Sött nattlinne med hjärformande öppningar, 5 Sött nattlinne med hjärformande öppningar, 6 Sött nattlinne med hjärformande öppningar, 7
Relaterat till Sött nattlinne med hjärformande öppningar: nattlinne, öppningar.
I fler storlekar: Sött nattlinne med hjärformande öppningar, plus size

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info