Spetsnattlinne med volanger

1 079 krsh-25214
Spetsnattlinne med volanger är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett sensuellt och flirtigt nattlinne med vadderade bygelkupor som exponerar och framhäver bysten. Nattlinnet är gjort av ett skirt och stretchigt spetstyg med blommönster som smiter åt runt kroppen och avslutas med en charmig spetsvolang. En smal volang pryder även urringningen och en söt sidenrosett finns vid dess mitt. Baktill är nattlinnet dekorerat med flera rader spetsvolang samt en liten rosett och en stor öppning blottar förföriskt ryggen.

En matchande G-stringtrosa samt avtagbara och justerbara strumpeband medföljer. Andra matchande underkläder kan köpas separat.

Material: 90% polyester, 10% elastan
Spetsnattlinne med volanger Visa stor bild

Fler bilder på spetsnattlinne med volanger

 Spetsnattlinne med volanger, 1 Spetsnattlinne med volanger, 2 Spetsnattlinne med volanger, 3 Spetsnattlinne med volanger, 4 Spetsnattlinne med volanger, 5 Spetsnattlinne med volanger, 6 Spetsnattlinne med volanger, 7
Relaterat till Spetsnattlinne med volanger: volanger.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info