Vändbart nattlinne i spets, plus size

849 krce-x3727
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 36 kr/mån med Klarna. Mer info »
849 kr

Detta vackra nattlinne kantas av nedtill av en bred svart spetskant och även den djupa urringningen kantas av en matchande svart spetskant.

Nattlinnet är gjord i en detaljrik röd spets och de tunna bygelförsedda kuporna markeras snyggt av smala satinband. Tre smala satinband går även från kuporna ned till nattlinnets underkant, de två yttre med en lätt insvängd form för att snyggt markera midjan.

Detta nattlinne är vändbart och den andra sidan är gjord i en vacker, svart spets där den röda spetsen skiner igenom på ett effektfullt sätt. Nattlinnet har smala, fullt justerbara axelband som går att ta av helt, korsa i ryggen eller kombinera till ett halterneckband.

I de större storlekarna har nattlinnet bredare axelband och är även något längre.

Vändbart nattlinne i spets, plus size Visa stor bild

Fler bilder på vändbart nattlinne i spets, plus size

 Vändbart nattlinne i spets, plus size, 1 Vändbart nattlinne i spets, plus size, 2 Vändbart nattlinne i spets, plus size, 3 Vändbart nattlinne i spets, plus size, 4 Vändbart nattlinne i spets, plus size, 5
Relaterat till Vändbart nattlinne i spets, plus size: nattlinne, spets.
I fler storlekar: Vändbart nattlinne i spets

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info