Vändbart nattlinne i spets

759 krce-3727
Vändbart nattlinne i spets är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Detta vackra nattlinne kantas av nedtill av en bred svart spetskant och även den djupa urringningen kantas av en matchande svart spetskant.

Nattlinnet är gjord i en detaljrik röd spets och de tunna bygelförsedda kuporna markeras snyggt av smala satinband. Tre smala satinband går även från kuporna ned till nattlinnets underkant, de två yttre med en lätt insvängd form för att snyggt markera midjan.

Detta nattlinne är vändbart och den andra sidan är gjord i en vacker, svart spets där den röda spetsen skiner igenom på ett effektfullt sätt.

Nattlinnet har smala, fullt justerbara axelband som går att ta av helt, korsa i ryggen eller kombinera till ett halterneckband.

Vändbart nattlinne i spets Visa stor bild

Fler bilder på vändbart nattlinne i spets

 Vändbart nattlinne i spets, 1 Vändbart nattlinne i spets, 2 Vändbart nattlinne i spets, 3 Vändbart nattlinne i spets, 4 Vändbart nattlinne i spets, 5 Vändbart nattlinne i spets, 6
Relaterat till Vändbart nattlinne i spets: nattlinne, spets.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info