Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren

169 krstm-9753
Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Unik stringtrosa i spets med öppen gren. Trosan har påsydda band i samma färg som löper längs hela midjan och skapar ett snyggt mönster. Mitt fram på trosan sitter också en dekorativ rosett i kontrastfärg.

Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren Visa stor bild

Fler bilder på stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren

 Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren, 2 Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren, 3 Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren, 4 Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren, 5 Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren, 6 Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren, 7 Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren, 8
Relaterat till Stringtrosa i spets med dekorativa band, öppen gren: band, dekorativa, gren, öppen, öppen gren, spets, stringtrosa.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info