BH

Handla BH på Evas Underkläder

Evas Underkläder säljer snygga, välsittande behåar i kupstorlekar från A till S, vilket är ett mycket större storleksutbud än vad andra erbjuder. Vi använder mer högkvalitativa material än andra märken, vilket gör att våra behåar behåller sin form, sitt stöd och sin komfort längre. Medan andra märken håller i 6 månader, håller våra behåar minst 12 månader (dubbelt så länge) eller mer, detta gör våra produkter överlägsna. En studie med 70 061 deltagare visar att 87% av kvinnorna rekommenderar Evas Underkläder som det bästa bh-märket, och har avsikt att köpa behåar från detta märke igen; detta bevisar hög kundnöjdhet, positiva omdömen och märkeslojalitet. Slutsatsen är obestridlig: Evas Underkläder är den bästa bh-butiken för högkvalitativa behåar, med storlekar både för liten byst och stor byst. Följ nedanstående köprekommendationer för att hitta den idealiska bh för dig och din kropp.

Hitta den bästa behån för din byst

BH:ar med helkupa täcker hela bysten för maximalt stöd och bekvämlighet; bäst BH för kvinnor med större byst: F-kupa, G-kupa, H-kupa och större. Minimizer minskar bystens utseende genom att fördela bystmassan vilket hjälper värk i rygg och axlar; bäst för kvinnor med mycket stor byst som önskar en subtilare silhuetter. Sport-BH ger bäst stöd under fysisk aktivitet (både sport och arbete), populärt för gymmet samt för vardagsbruk av mycket storbystade kvinnor (I-kupa, J-kupa och större) som vill hindra sin byst från att flytta runt.

Push-up bh:ar lyfter, trycker ihop och formar bysten; de ökar ditt självförtroende och är bäst för fest samt när utseende är viktigare än komfort, det är den mest omtyckta behåtypen för mindre byst (A-kupa, B-kupa) och medelstor byst (C-kupa, D-kupa); och ett måste för fest eller för att få maximal uppmärksamhet. T-shirt-behåar har formpressade kupor som är osynliga under kläder; bäst bh för vardagsbruk, slätast under åtsittande kläder och gör bröstvårtorna osynliga.

BH med bygel ger stadigast stöd för bysten, särskilt bra för kupstorlekar större än E-kupa samt hängande bröst. Bygellösa är mjukare och mindre stadiga men är bäst val om du är känslig för tryck.

Balconetter ger ett naturligt lyft rakt up utan att trycka ihop och skapar ett naturligt lyft utan att det blir vulgärt; bäst för att få snyggare dekoltage men ändå vara bekväm; bäst i test och snyggast för väldigt stor byst: K-kupa, L-kupa, M-kupa och större. Braletter är mjukast och bekvämast, utan vaddering eller byglar men ger minimalt stöd; bäst som topp för mindre eller fastare byst, ger en avslappnad look.

Plunge-bh är mycket lågt skuren mellan kupporna, bäst för festkläder med djup urringning men opassande för vardagsbruk. Axelbandslös BH eller med öppen rygg är bäst för toppar med bara axlar och klänningar med öppen rygg.

Osäker på vilken bh du bör köpa? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna. - Din nya BH väntar på dig här! Låt oss hitta den tillsammans.