Självhäftande BH utan band

ev-bestbra
249 kr
Storlek / Färg: Storlekstabell
30-dagars faktura14-dagars öppet köp

Denna självhäftande BH utan band är svaret på det många kvinnor idag efterfrågar - en BH som håller brösten på plats men inte lämnar några synliga band eller kanter.

Denna BH består enbart av 2 kupor som på insidan är tillverkade i silikon som har en något klistrig yta som fäster hållbart på huden. Utsidan är klädd med tyg. BH:n kan återanvändas hundratals gånger och tvättas enkelt. Kuporna är ovalt formade för bästa passform och kan med fördel sättas ihop med hakar.

Silikonet är behagligt mot huden och når snabbt kroppstemperatur. Om du sätter på kuporna lite längre ifrån varandra kan du enkelt pressa ihop bysten genom att haka ihop BH:ns kupor. På så sätt skapar du en sorts push-up effekt och en mer iögonfallande urringning.

Hur använder man på en självhäftande BH utan axelband?

Innan du använder en självhäftande BH utan axelband är det viktigt att din hud är ren och torr. Krämer, puder eller oren hud försämrar kupornas häftningsförmåga. Det bästa sättet att sätta på en självhäftande BH är att böja kuporna in och ut. Tryck därefter fast kuporna på brösten, var och en för sig, och till sist hakar man ihop kuporna om man så önskar. Denna procedur visas på bilderna till vänster. Att sätta på de självhäftande kuporna var för sig ger större kontroll och precision. Försäkra dig om att kuporna inte är felaktigt roterade, se bild till vänster.

Självhäftande BH utan band rengörs enkelt i ljummet vatten och tvål. Därefter lufttorkas de i normal rumstemperatur. Rengöringen är viktig för att bevara BH:ns häftningsförmåga. För att bevara formen på bästa sätt bör du lägga kuporna den medföljande formen när de inte används.
Material: Silikon.
Tvätt: Ljummet vatten och tvål.

Denna BH är väldigt populär bland våra kunder och en produkt som vi med gott självförtroende gärna lägger in en extra rekommendation för.

  • Typ / stil: Självhäftande BH
  • Knäppning: Hakknäppning
  • Tygtyp: Silikon
  • Attribut: Utan axelband
  • Tvättråd: Handtvätt 30°C

Självhäftande BH utan band finns även i kategorierna:

Relaterat till Självhäftande BH utan band: band, bh, självhäftande.