Sinnlig vampyr, maskeradkläder

Sinnlig vampyr, maskeradkläder
Sinnlig vampyr, maskeradkläder har sålt slut eller utgått. Besök kategorin Häxor, djävular & vampyrer för liknande produkter.

En riktigt förförisk och lockande maskeraddräkt i vampyrstil. Iklädd denna vampiga vampyroutfit på Halloweenfesten drar man garanterat blickarna till sig. Detta lekfulla set består av fyra delar som alla ingår i priset – topp, kjol med strumpeband, halsband samt en liten hatt.

Toppen är av korsettmodell med läcker snörning framtill, taggad över- och underkant och kontrastfärgade skenor för en så bra och smickrande passform som möjligt. Korsetten är tillverkad i ett djuprött sammetstyg och har en praktisk dragkedja i bak.

Kjolen är i en liten modell med taggig underkant och en stor spetsrosett som knyts över rumpan och ger en spännande effekt. Strumpebandshållare är även inkluderade i minikjolen.

Medföljer gör också en hög lekfull hatt av svart sammet med en fladdermusapplikation, tyll och sidenband samt ett halsband som sitter tight runt halsen och även det har en fladdermusdekor samt små pärlband.

Handskarna och övriga accessoarer ingår inte men finns att köpa separat.

Sinnlig vampyr, maskeradkläder finns även i kategorierna:

Relaterat till Sinnlig vampyr, maskeradkläder: maskeradkläder, vampyr.