Chucky från Den onda dockan, jumpsuit-dräkt med dragkedja på framsidan och huva, horisontella ränder

Denna maskerad-overall gestaltar karaktären Chucky från Den onda dockan och utmärker sig genom dess ikoniska design. Overallen är utrustad med en huva och stängs med en dragkedja framtill, vilket gör den lätt att ta på och av.

Tyget i plagget är tillverkat av 100% polyester, vilket garanterar både hållbarhet och komfort under användning. Dessutom är overallen designad med tydliga, horisontella ränder som är karakteristiska för Chuckys kostym, vilket ger en autentisk upplevelse.

Tvättråden förklarar att overallen ska tvättas i högst 30 grader och att strykning, kemtvätt, torktumling samt blekning med klor inte är tillåtet, vilket säkerställer att plaggets färger och kvalitet bevaras över tid. Förvaring i en kostymväska med ett fotoinslag underlättar identifieringen och skyddar overallen när den inte används.

Detta gör overallen till ett utmärkt val för halloween eller temafester där dockor eller skräckfigurer är i fokus. Detaljerna och de praktiska aspekterna av denna dräkt säkerställer att du kan bära den utan att behöva oroa dig för underkläder som syns eller stör, då designen täcker helt och hållet.

  • Typ / stil: Maskerad-overall
  • Karaktär: Chucky från Den onda dockan
  • Attribut: Huva; framdragkedja
  • Mönster / färg: Horisontella ränder
le-86842

Chucky från Den onda dockan, jumpsuit-dräkt med dragkedja på framsidan och huva, horisontella ränder finns även i kategorierna:

Relaterat till Chucky från Den onda dockan, jumpsuit-dräkt med dragkedja på framsidan och huva, horisontella ränder: dragkedja, framsidan, horisontella, ränder.