Zigenar-prinsessa, maskeradklänning med snörning, stjärnor, cold shoulder och hög slits, plus size

le-x85014
1449 kr
Storlek / Färg: Storlekstabell
30-dagars faktura14-dagars öppet köp

Spännande maskeraddräkt som föreställer en zigenerska bestående av en klänning och ett hårband.

Denna klänning smyckas av många lekfulla detaljer och komponenter i flera härliga färger. Klänningens övre del är sydd som en fin blus med söta rynkor och korta ärmar vilka framhäver axlarna. Över blusen är klänningen försedd med ett västliknande plagg med trendiga axelband och vackra, broderade kanter. Klänningen dekoreras framtill av en ett fint tyg med ett spännande mönster av stjärnor, samt pryds plaggets framsida av en tilldragande snörning. Över höften är klänningen försedd med en scarf som är snyggt knyten och dekoreras av ett kontrastfärgad band och fina små berlocker som skapar en autentisk look. Klänningens nedre del utgörs av en lång, rak kjol med en hög slits och ett guldfärgat band som följer kjolens kanter.

Till denna detaljrika och fantastiska maskeradutstyrsel medföljer ett stilren hårband i en matchande färg som sätter pricken över i:et på denna magiska look!

  • Typ / stil: Maskeradklänning
  • Karaktär: Zigenar-prinsessa
  • Ingår: Klänning; pannband
  • Ingår inte: Strumpbyxor; stövlar; armband; örhänge
  • Attribut: Snörning; hög slits; stjärnor; cold shoulder
  • Storlekar: XL till 4XL

Zigenar-prinsessa, maskeradklänning med snörning, stjärnor, cold shoulder och hög slits, plus size finns även i kategorierna:

Relaterat till Zigenar-prinsessa, maskeradklänning med snörning, stjärnor, cold shoulder och hög slits, plus size: slits, snörning.