Registrera dig på Evas Underkläder

Du förbinder dig inte på något som helst sätt att beställa av oss genom att skaffa ett konto. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.
Varför registrera sig?
Orderstatus
När du är inloggad på Evas Underkläder kan du följa alla dina tidigare beställningar. Du kan alltså se om din beställning är skickad o.s.v
Rabatter
Du får tillgång till rabatter och erbjudanden som ges endast till dig som är registrerad.
Nyhetsbrev och bevakningar
Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev som innehåller sådant som vi tror kan vara av intresse för våra kunder. Du kan också skapa bevakningar, en hjälpreda som skickar meddelande till dig om produkter som just du är intresserad av.
Automatisk inloggning
Med automatisk inloggning behöver du aldrig tänka på att ange ditt namn när du beställer och du behöver inte logga in för att t.ex. kunna skriva ett omdöme eller bevaka en produkt.
Alla fält nedan utom mobilnr och personnummer måste anges. Uppgifterna måste vara dina egna och vara korrekta.
Förnamn:
Efternamn:
Personnummer: -
Adress:
Postnummer:
Postadress:
Land:
Telefonnummer:
Mobilnr (valfritt):
Observera att epostadressen kommer användas vid inlogging!
Epostadress:
Lösenordet måste vara minst 5 tecken långt. Giltiga tecken är 0-9 samt a-z.
Lösenord:
Upprepa lösenord:
Meddelande om personuppgiftslagen (PUL)

Med anledning av personuppgiftslagen (PUL) är vi skyldiga att meddela dig att samtliga uppgifter du anger kommer sparas av Evas Underkläder. Uppgifterna kommer användas endast i den omfattning som verksamheten kräver. Evas Underkläder kommer inte under några omständigheter lämna ut uppgifter till tredje part annat än till statlig myndighet och då endast i samband med polisanmälan.

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info