Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size

Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size
Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size har utgått. Besök kategorin Kostymer för liknande produkter.
Ingående delar: Klänning, huvudbonadFräckt maskeradset som föreställer en klassisk french maid! Maskeradsetet består huvudsakligen av en läcker klänning. Klänningen är sydd i en lekfull modell med en åtsmitande överdel och en voluminös kjol och utgörs av ett spännande lacktyg. Framtill smyckas klänningen av ett sött förkläde med spets och en rosett, vackra kontrastfärgade sömmar och upptill av en fin spetsbård med en söt rosett. Baktill är denna klänning försedd med en tilltalande snörning, en stor rosett samt med en fin öppning som exponerar underkjolen i spets som klänningen är utrustad med. Nedtill dekoreras klänningen av en elegant spetskant. Till denna klänning medföljer ett matchande hårband med spets och rosetter.

Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size finns även i kategorierna:

Relaterat till Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size: french, klänning, lack, maid, maskeradkläder.