Skir kaftan med höga slitsar, plus size

Denna lång negligé med G-string inkluderad är en uppsättning som utstrålar elegans och sofistikation, perfekt för plusstorlekar. Negligén har en djup slits som löper på sidan, vilket skänker ett tilldragande och vågat intryck.

Detaljerna i fransspetsen smyckar plagget från topp till tå, tillsammans med satinband som binds vid sidorna för en justerbar och personlig passform. Det tillhörande G-string underklädet kompletterar ensemblet och skapar en harmonisk och förförisk helhet.

Negligéns design inkluderar korta ärmar som adderar ett element av grace och komfort, skapande en balans mellan täckning och avslöjande. Det finstämda mönstret med blommor ger en romantisk och feminin känsla, vilket förhöjer den visuella attraktionen hos plagget.

Med en storleksserie som särskilt fokuserar på plusstorlekar, säkerställer detta plagg en inbjudande och smickrande passform för olika kroppstyper. Materialvalen och konstruktionen vittnar om en uppmärksamhet på detaljer som inte bara syftar till visuell skönhet, utan även komfort och hållbarhet över tid.

  • Typ / stil: Lång negligé
  • Ingår: G-string
  • Attribut: Hög slits; fransspets; korta ärmar
  • Mönster / färg: Blommor
  • Storlekar: Plus size
le-x86103
Relaterat till Skir kaftan med höga slitsar, plus size: slitsar.