Sexiga underkläder

Köp sexiga underkläder från Evas Underkläder

Evas Underkläder erbjuder sexiga underkläder på nätet; så som bustiers, utmanande raffset, kroppsstrumpor i nät, nattlinnen samt sexiga trosor. Vi använder högkvalitativa material som mjuk spets som inte kliar, nät, töjbar tyll och satin. Utbudet inkluderar sexiga underkläder i vanliga storlekar (S, M, L och XL) samt plus-size (2XL, 3XL och upp till 7XL).

Välj rätt sexiga underkläder, för rätt tillfälle

Jämfört med underkläder för vardagsbruk så är sexiga underkläder avslöjande och genomskinliga, de används för stunder av kärlek och frestande romantik.

Sexiga underklädesset är matchande set med bh och trosa, bäst för romantiska kvällar, rekommederas som gåva.

Sexiga trosor med skir spets för en sensuell look; bäst för att känna sig sexig när du vill förföra. G-string ger minimal täckning och maximal sexighet; bäst för att bära under åtsittande kläder. Trosor med öppen gren (ouvert) har stategisk öppning för "lekfulla" aktiviteter.

Kroppsstrumpor ("bodystocking") i nät eller spets omsluter hela kroppen och skapar en sexig silhuett; bäst för att överraska din partner och kärleksfull frestelse, den sexigaste typen av underkläder. Teddy är ett alternativ utan ärmar och ben.

Sexiga strumpbyxor i nät och stockings med söm ger en förförisk look; bäst med kjolar och klänningar. Höfthållare med strumpeband ger en elegant och sensuell stil; bäst för att kombinera med sexiga strumpor, ger ett lyxigt helhetsintryck.

Ett sexigt nattlinne i silke och satin är både lockande och bekvämt; rekommenderas för romantik och smekmånad. Babydolls med sexig spets och transparenta material är bäst för att känna sig flirtig. Sexiga negligéer med ger en sofistikerad look; bäst för årsdagar och Alla Hjärtans Dag.

Sexiga korsetter och bustier formar kroppen; bäst för att framhäva kurvor och känna sig stark eller dominant.

Beställningar från Evas Underkläder skickas i diskreta paket, med leverans ofta direkt i din brevlåda.