Förförande stringtrosa med spetsinlägg, blommor

Denna förförande stringtrosa är tillverkad av delikat bomull som garanterar komfort genom hela dagen. Med en sammansättning av 92% bomull och 8% elastan erbjuder den en perfekt balans mellan flexibilitet och stöd.

Designen utmärker sig med spetsinlägg på bakdelen och sidorna, vilket ger en lyxig och sensuell känsla. Den flörtiga blomstermönstret i kombination med det delikata materialet skapar en oemotståndlig estetik som förhöjer alla outfits.

Underkläderna är skapade för att framhäva din figur och erbjuda en bekväm passform utan att kompromissa med stilen. Den rika detaljeringen i spets gör dessa trosor till ett måste i garderoben för de tillfällen då du vill känna dig extra speciell.

Färgsättningen är noggrant utvald för att komplettera en bred palette av klädsel och tillbehör, vilket gör dem till ett mångsidigt val för olika tillfällen och outfits. Tack vare den högkvalitativa bomullen tillsammans med en touch av elastan, bibehåller dessa trosor sin form och komfort även efter flera tvättar, vilket garanterar en långvarig nöjdhet med produkten.

  • Typ / stil: Förförande stringtrosa
  • Attribut: Spetsinlägg
  • Mönster / färg: Blommor
  • Material: 92% bomull, 8% elastan
  • Tillverkad i: Europa
bl-122
Relaterat till Förförande stringtrosa med spetsinlägg, blommor: blommor, förförande, stringtrosa.