Förförande G-stringtrosa i spets

Denna förförande G-stringtrosa utgör ett perfekt komplement till vilken outfit som helst. Den lägger till en antydan av ros med sitt tryck, vilket skapar en unik och lockande design.

Tillverkad av 90% polyester och 10% elastan kombinerar denna underkläder komfort med hållbarhet, vilket säkerställer en passform som håller sig bekväm och formfast under dagen. G-stringtrosan presenteras i färgerna svart och röd, vilket erbjuder en mångsidighet som passar till ett brett urval av kläder och tillfällen.

Tillgänglig i storlekarna One Size och One Size/XL möter den behoven hos en bred kundkrets.

Designelementet med en rosett framtill tillför en extra charm och elegans, vilket förstärker den förförande karaktären hos trosan. Materialet spets, känt för sin delikatess och förföriska genomskinlighet, höjer ytterligare plaggets sex appeal.

Detta är ett plagg som inte bara framhäver bärandets naturliga kurvor utan också gestaltar en självsäker stil och utstrålning. G-stringtrosan inkluderar en G-string, men inte en magtröja, vilket ger användaren friheten att välja överdel efter eget tycke och behov.

Med detta val av underkläder säkerställs en slående look som inte lämnar någon oberörd.

  • Typ / stil: Förförande G-stringtrosa
  • Ingår: G-string
  • Ingår inte: Magtröja
  • Tygtyp: Spets
  • Material: 90% polyester, 10% elastan
ce-3805
Relaterat till Förförande G-stringtrosa i spets: förförande, spets.