Bustier med snörning bak

1 269 krsh-20281
Bustier med snörning bak är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lång, sexig bustier i stil som en chemise som följer kroppen på ett elegant och utmanande vis. Plagget har bygelförsedda kupor, justerbara axelband, snörning bak och medföljande reglerbara och avtagbara strumpeband.

Bustieren har halva kupor försedda med ett bågformad spets som ger bysten ett attraktivt utseende och ökad dess dragningskraft. Mitt emellan kuporna sitter en söt och dekorativ rosett. Längs med hela plaggets framstycke och bakstycke är plagget sytt i ett kraftigare material med kritstrecksrandigt mönster, ränderna består av små prickar. Plagget är i sidorna sytt i tunn mesh som är avslöjande och lockande. I kanten mellan det kraftiga, mönstrade tyget och det tunnare är plagget sytt med breda band i vackert kontrasterande färg, som ändå harmonierar med busterierns övriga färger.

Stay-ups och handskar ingår inte men finns att köpa separat.

Tvättråd: handtvätt 40°
Andra underkläder på bilden eller matchande
Bustier med snörning bak Visa stor bild

Fler bilder på bustier med snörning bak

 Bustier med snörning bak, 2 Bustier med snörning bak, 3
Relaterat till Bustier med snörning bak: bustier, snörning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info