Broderad korsett med axelband

1 319 kres-92087
Broderad korsett med axelband är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Stilful, vacker och utpräglad kvinnlig korsett med vackra broderier i ett tilltalande blommönster.

Modellen ger en attraktiv timglasfigur med smal midja, rundade höfter och fyllig byst. Korsetten har flera axelband som är reglerbara. Plagget har blixtlås i sidan som gör den lätt att ta av och på. Baktill har den en snörning som gör det enkelt att bestämma hur man vill att kroppen ska framhävas. Genom att snöra olika hårt kan man framhäva sina former på det vis man önskar. De mjuka skenorna runt om plagget ger extra stöd och komfort. De är också mycket till hjälp att forma figuren vid snörning.

Mönstret är rikt, vackert och finns broderat på hela korsetten. Föreställande passionsblommor i tilltalande nyanser slingrar sig mönstret runt om korsetten som gör att den drar blickarna till sig och blir oslagbart vacker.

Korsetten har en rektangulär urringning som ger bysten en fin form, och dess nederkant är svagt rundad vilket förhöjer intrycket av rundade höfter. Det är en verklig festkorsett som är som gjord för att visas upp ofta, men det finns inget som hindrar att den även gör sig bra vid med privata tillfällen.

Broderad korsett med axelband finns även i kategorierna:
Broderad korsett med axelband Visa stor bild

Fler bilder på broderad korsett med axelband

 Broderad korsett med axelband, 2 Broderad korsett med axelband, 3
Relaterat till Broderad korsett med axelband: axelband, broderad, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info