Elegant vändbar korsett med getingränder

1 209 krsh-rc1252
Elegant vändbar korsett med getingränder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lekfull korsett i en praktisk modell som kan vändas ut och in, och därmed bäras som två olika plagg. Denna korsett är sydd i en fin modell som skapar en kvinnlig silhuett och har framtill en praktisk dragkedja. Med denna korsett levereras en stringtrosa.

Korsettens ena sida dekoreras framtill av ett ljust tyg med kontrastfärgade kanter. I mitten smyckas korsetten av ett romantiskt, blommönstrat spetstyg samt av vackra spetskanter.

Den andra sidan av korsetten smyckas av ett getingrandigt mönster, dvs. vågräta ränder i färgerna svart och gul. På framsidans sidor dekoreras korsetten av enfärgade bårder som bryter av mönstret och skapar en snygg effekt.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Elegant vändbar korsett med getingränder finns även i kategorierna:
Elegant vändbar korsett med getingränder Visa stor bild

Fler bilder på elegant vändbar korsett med getingränder

 Elegant vändbar korsett med getingränder, 2 Elegant vändbar korsett med getingränder, 3 Elegant vändbar korsett med getingränder, 4 Elegant vändbar korsett med getingränder, 5 Elegant vändbar korsett med getingränder, 6
Relaterat till Elegant vändbar korsett med getingränder: elegant, korsett, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info